joi, 2 decembrie 2010

Din nefericire...



... încă există ziarul care dă limbi oprişăniste zi de zi. Deranjant n-ar fi că există, e o ţară liberă în care orice adunătură de cretini plătiţi cu bani de la stat se pot exprima aşa cum li se dictează, deranjant este că sunt încă mulţi idioţi care-l citesc. Şi nu din nevoia de informare sau pentru mica publicitate... .

... încă e pe funcţie un primar de Focşani pe care, văzându-i părul alb, ai tendinţa să-l crezi şi gospodar sau om serios. Asta în timp ce, odată cu venirea iernii, ne rupem gâtul pe străzile devenite, peste noapte, patinoare. Deranjant este că sunt încă mulţi cretini care-l votează. A, şi care citesc hârdaia cu lături amintită mai sus... .

... pot vorbi liber şi unii limbişti pe posturile de televiziune care consideră că Ziua Naţională a României e un motiv suficient de a ne turna lături în cap analizându-ne neamul din perspectiva unei conduceri înfierate sistematic pentru simplul motiv că ţara e în rahat până-n gât. Deranjant este că alde Ciutacu, Badea etc. au încă obiectul muncii, adică pe Băsescu, în fața ochilor. Adică își justifică toți banii. Mă întreb câtă lapte și miere ar fi curs pe sub Arcul de Triumf dacă Geoană defila cu mutra cretinoidă, alături de Mihaela, dragostea lui, în postura de președinte al României... .

... același Geoană s-a ofuscat că n-a primit onorul de Ziua Naţională, în calitatea sa de preşedinte al Senatului. Deranjant este că Mirgeoană este încă preşedintele Senatului, cu acceptul actualei Puteri... .

... Crin Antonescu şi-a radicalizat discursul într-un mod dezamăgitor pentru un liberal, mai ales pentru liderul unui partid. Deranjant este că Antonescu pare că e un angajat al unor posturi de televiziune ale căror unice scopuri sunt să critice puterea fără urmă de deontologie. Antonescu nu mai prezintă soluţii, doar dă verdicte, ameţit de sondajele pe care le comandă PNL-ul şi care-l scot pe primul loc în preferinţele vulgului. Fapt pentru care a preluat un mesaj nihilist despre care crede că reprezintă masele... .

... un pedelist, invitat permanent la Antena 3, intitulat Oajdea, asigură constant „echidistanţa” postului TV, fiind solicitat să-şi dea cu părerea ca reprezentant al puterii, dar ale cărui opinii sunt de pesedist iliescian. Deranjant este că partidul nu-l dă afară.

Un comentariu:

  1. Domnule Oancea, oamenii pomeniti de dumneata aici nu sunt presedinti de institutii, primari sau ziaristi pentru mine si pentru matale. Ei sunt ceeace sunt pentru masa din mijlocul careia s-au ridicat. Masa ai carei componenti nu pot sa-i urasca ci doar sa-i invidieze, pentru ca ar da orice sa fie ei in locul alora. Si, pentru ca speranta lor de reusita sa ramana vie, nu sanctioneaza ci voteaza perpetuarea jegului si ticalosiei.
    Si-apoi, cum zicea nu mai stiu ce anarhist, daca votul ar schimba ceva ar fi fost demult interzis! :)

    RăspundețiȘtergere