A fi social democrat înseamnă a fi cu masele. Cu pulimea contributoare şi degrabă vărsătoare de sânge pe pereţi prin muncă asiduă. A fi social democrat nu înseamnă, în opinia mea, doar a avea carnet de partid, ci a da un exemplu maselor că te preocupă nevoile sociale, că faci ceva pentru clasa muncitoare, în general pentru cei aflaţi în nevoie. În cele ce urmează vă voi arăta cât de mult s-au preocupat reprezentanţii social democraţiei mioritice de nevoile vrâncenilor şi cat de mult de nevoile lor şi ulterior, ale familiilor lor:
Marian Oprişan, preşedinte al PSD Vrancea şi al CJ Vrancea
Oprişan: "Dacă sunt social democrat, înseamnă să merg cu bicicleta?" |
Plecat din rândurile muncitorimii de la fosta Confecţia, dar din elita predispusă la turnătorii pentru Securitatea Comunistă, Oprişan a ajuns întâiul social democrat al judeţului Vrancea, fapt pentru care s-a remarcat prin:
autoturisme în valoare de peste 210 000 euro, neînmatriculate pe numele lui, unele pe numele mamei Lucica, altele pe numele secretarelor;
vilă la Boloteşti, cât un sfert din Penitenciarul Mândreşti, tot pe numele mamei Lucica Gherarde, o pensionară de la Confecţia.
Piaţa Unirii, fosta Prefectură a Judeţului Putna, sediul fostului magazin Putna, Bancorex, drumuri judeţene, sunt doar câteva dintre proiectele ale căror termene de finalizare sau reabilitare au expirat demult şi pe care preşedintele CJ Vrancea le punctează ca „realizări”.
Va urma.... Miron Tudor Mitrea, senator PSD de Vrancea
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu