marți, 28 septembrie 2010

Cum a dat Nelu afară competenţa din Prefectură

Sub administraţia Vasile Blaga, unii dintre liderii contestaţi ai Vrancei au dus-o ca pe roze. Doi dintre aceştia sunt prefectul Ion Oprea şi preşedintele CJ, Marian Oprişan. Odată cu plecarea lui Blaga de la Interne, protecţia de care se bucurau se poate disipa. Şi atunci... atunci se poate să nu se întâmple nimic sau se poate întâmpla următorul lucru:

cineva, nu ştim cine, să înceapă să se intereseze despre cum s-au făcut recentele disponibilizări din Prefectura Vrancea, dar şi recentele promovări de tot felul de oameni incompetenţi sau, mă rog, mai puţin competenţi decât cei disponibilizaţi, promovări bazate pe un singur criteriu, anume acela al rudeniei sau obedienţei faţă de Nelu Oprea, onor prefectul de paie. Ei, şi dacă cineva ar fi interesat să vadă cum a făcut Neluţu – Stan – Păpuşă disponibilizările, le-ar putea citi aici:

Nelu a dat afară 5 persoane, printre care una cu handicap, pe unele sub pretextul că au soţul sau soţia la acelaşi loc de muncă, pe unii i-a pus să-şi ia transferul la alte instituţii: Furtună, Fărcăşanu, Vascu, Nedelcu, Savin, Buică şi Petrişor. Cât de competenţi erau cei care au fost daţi afară, cred că ştiu mai bine cei care au lucrat cu ei, ceea ce este, însă mai important, este pe cine a păstrat Nelu. Păi şi-a păstrat naşa, pe madam Hurmuzache, şi-a păstrat fina, pe Camelia Ungureanu, a păstrat un muncitor care are oarecare "treabă" cu fina lui Neluţu, a mai păstrat-o pe fosta femeie de serviciu, ajunsă adjunct de director în Prefectură, adică pe madam Bordei, dar şi pe doamna Grădinescu, care are treabă cu soţia lui Nelu, Mihaela - dragostea lui. Şi pentru că lui Nelu, se pare, îi place munca fizică, a păstrat 5 muncitori şi a dat afară jurişti, astfel că, în scurt timp, înşurubarea becurilor va deveni o muncă mult mai importantă decât altele, care presupun studii. Ce atâta hîrţogăraie? Nu se poate face treabă cu 5 muncitori şi 2 femei de serviciu? Cine știe ce directori ascunși zac în ei....

Un comentariu:

  1. Asa se mai descopera talente, ascunse in birourile mai putin "luminate" ale administratiei. Cine stie ce inclinatii spre economic, juridic sau management pot emana din "capusoarele odihnite" si mintile nestresate ale acestor functionarasi umili, servitori ai cauzelor din judetul nostru!

    RăspundețiȘtergere