miercuri, 11 august 2010

PARTIDUL "MADE IN CHINA"

Nu cu mult timp în urmă (cam cu vreo 6 ani, ceea ce în presă e destul de puţin, ca experienţă), am descoperit că-mi place atacul, justificat şi documentat, desigur, sub forma pamfletului, din acest motiv mă voi axa în continuare pe texte cu uşor iz umoristic, dar pline, vreau să cred, de adevăr. Uneori, sau de cele mai multe ori, dureros şi pe banii noştri. Fapt pentru care vă propun să înfinţăm un nou partid:

Partidul „Made in China”

Platforma politică:
Platforma PMC este una cu promisiuni mici, care să poată fi duse la îndeplinire în 4 ani de mandat. Ea va fi scrisă pe un bob de orez şi împărţită tuturor celor interesaţi.

Membri:
Recrutarea membrilor Partidului „Made in China” se va face, cu prioritate, din rândul oamenilor cu ochii mici, ceea ce arată că sunt rupţi de foame şi plini de idei măreţe. Şi muncesc mult. Eventual până la epuizare. Şi mor tineri, până-n pensie.

Stema partidului şi semne distinctive
Orice lucru contrafăcut pe care scrie „Made in China” poate constitui o dovadă de aderenţă în cuget şi simţiri la ideile şi pornirile măreţe ale acestei formaţiuni politice. Ex: pantofi ADIBAS, şlapi NILKE sau ceasuri ROLEX cumpărate în duşmănie de pe străzile din Ferentari.

Dacă mai aveţi idei, nu ezitaţi să le postaţi... .

2 comentarii:

  1. La Obiective:
    Întreruperea oricăror legături cu vechii membri Ling, care au compromis idealurile partidului. Ei si acum ling, dar e treaba lor ce.

    RăspundețiȘtergere
  2. maii...tu ii faci campanie lu` Chinezu...il facem prezidente? :D

    RăspundețiȘtergere