miercuri, 26 ianuarie 2011

D’alea mai noi aşa...


1 Vă spusei că s-a trecut la Olimpiada Arestărilor – Faza pe Judeţe? E, uite că președintele Consiliului Județean Argeș  a fost reținut, mă întreb cine urmează... . În tot acest timp, „bengănitorii” invitaţi pe la fel de fel de televiziuni deplâng „prigoana” la care sunt supuşi preşedinţii de consilii judeţene, un fel de îngeri sosiţi pe pământ pentru ca noi să-i votăm la nesfârşit, astfel ca să putem avea „obiective turistice” neterminate gen „Piaţa Unirii” şi altele iar cetatea să arate ca şi cum ar fi asediată permanent.

2 Astăzi i-am văzut casa (vorba vine „casă”, e mai mult penitenciar) Corinutzei Trifan, şefa de la „Bengănitorul de Vrancea”. E situată pe Strada Muncitori şi e imensă. Normal, dacă Mavi Beton, firma „mneaei” şi a soţului, are contracte multe şi dese – cheia marilor succese! Ideea e că în curând o voi fotografia în mod profesionist, ca să vedeţi ce asemănări sunt între casa ei şi cea a lui Marean, de la Boloteşti.

3 Aud că un fost turnător de colegi, adică fost ofiţer la contrainformaţii, a devenit, mai nou, apărătorul drepturilor pensionarilor militari. Este vorba despre secretarul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Vrancea, colonel (r) Petrache Barbă Roşie, fost „raportor” la cadrele superioare de la Secu despre activităţile colegilor, oricare au fost ele. Halal Sindicat, halal secretar!


Un comentariu:

  1. Ce ascensiune au unii in viata ... (vezi Corina Trifan). Te intrebi: de unde atat noroc? Va veni oare si momentul coborarii? O vorba spune: orice lucru care urca, trebuie sa si coboare.
    Astept sa vina clipa in care MOp-ul va da si el socoteala la DNA pentru tot ce a facut. Vrancea e inca la cheremul sau ...

    RăspundețiȘtergere