miercuri, 27 octombrie 2010

Ciocu' mic, că şi voi faceţi la fel!


 Păstrând proporţiile, există multe similitudini între Guvernul Boc şi CJ-ul lui Marian Oprişan. De aceea, nu înţeleg de ce se agită Opoziţia că le-a picat moţiunea şi n-au putut să-l dea jos pe Boc, atâta timp cât:

şi în Vrancea, PNL-ul şi PD-ul au avut încercări de a-l debarca pe Oprişan, care are o majoritate formată cam cum s-a format cea care susţine Guvernul Boc, prin cumpărare de consilieri judeţeni. Mă rog, sau şantaj. V-aduceţi aminte cum a trecut Constantin Guguianu de la PD la PSD exact în noaptea de dinaintea alegerii preşedintelui CJ, în 2004? Dar de pedistul Mihalache care a trădat la fel?

Ca şi în cazul Guvernului Boc, presa a urlat despre matrapazlâcurile lui Oprişan cu bani publici, dar nimeni n-a făcut nimic. În timp ce, pe vreme de criză, unii acuză că mor de foame iar alţii trăiesc bine, în Vrancea unii trăiesc la limita subzistenţei iar Oprişan face festivaluri de 7 miliarde.

Ca şi în cazul Guvernului Boc, când PDL a guvernat cu PSD la un moment dat, aşa şi Oprişan guvernează cu PNL-ul, prin contractele de proiectare de drumuri judeţene şi altele, pe bani publici, pe care i le serveşte şefului PNL, deputatul Nini Săpunaru.

În fine, ca şi în cazul actualului ministru al Armatei, Gabriel Oprea, pe care Băsescu îl numea „şeful mafiei personale a lui Adrian Năstase”, Marian Oprişan, inculpat într-un proces de corupţie, a fost ţinut în braţe de Blaga şi de Băsescu, după ce, prin 2006, Băsescu afirma despre el că „are o problemă cu DNA-ul”.

Acestea fiind spuse, cred că putem transmite Opoziţiei „Ciocu’ mic, că şi voi faceţi la fel”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu